top of page
Thomis_Photography_DSCF8111_edited.jpg
Logo
  • Facebook
  • Instagram
About
Maarten en Sabrina

Over ons

Hey daar, welkom op onze plek! Wij zijn Sabrina en Maarten, de gezichten achter "Kjaro Skuro". En ja, we weten het, die naam klinkt wat fancy, maar eigenlijk is het gewoon onze Nederlandse twist op het Italiaanse woord Chiaroscuro. Hoe zijn we daarop gekomen? Neem even een virtueel ritje mee op onze fotografische rollercoaster!

 

Na eindeloos smartphonekiekjes te hebben geschoten, kocht Maarten meerdere jaren geleden eindelijk een camera. En geloof ons, dat was het begin van een fotografisch avontuur waarbij hij als een kind in een snoepwinkel dook. Natuurlijk kon Sabrina niet achterblijven en al snel deelden we dezelfde passie.

 

Onze favoriete modellen? Mensen, zonder twijfel. Of het nu gaat om bruiloften, vertellende portretten of gewoon mensen op straat, wij zijn er dol op. Vooral straatfotografie heeft een speciaal plekje in ons hart, en het heeft ons onder andere naar het prachtige Parijs gebracht. Daar, tijdens een ijskoude winteravond in het Louvre, ontdekten we de betoverende werken van de Italiaanse meester Caravaggio, de man achter Chiaroscuro.

 

Waarom Kjaro Skuro? Simpelweg omdat we als Belgen wat moeite hebben met Italiaanse tongbrekers. Dus hebben we er gewoon een Nederlandse draai aan gegeven.

 

Wij zijn een gepassioneerd duo, altijd samen en altijd met twee keer zoveel creativiteit. Dubbel zoveel beelden, zonder de prijs te verdubbelen. Leuk toch? Dus blijf even hangen en ontdek samen met ons de wereld van Kjaro Skuro! 

Portfolio
Thomis_Photography_IMG_5340-Verbeterd-NR.jpg

"Weddings are chapters of love, and portraits are windows to the soul."

Contact
Thomis_Photography_DSCF8496-3.jpg

Contacteer ons

Vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met jou op! 

 

Dank je wel!

Jody

Prachtig en sterk fotografenduo. Maarten en Sabrina legden onze dochter vast in een spontane, dromerige stijl. Ze slaagden erin haar helemaal mee te nemen tijdens de sessie en de juiste verbinding te creëren. Het resultaat is een serie mooie, beklijvende portretten waar we allemaal blij van worden. Knap werk geleverd!
bottom of page